Parque Ardales

11 april
Het restaurant van het hotel ging pas om 9 uur open en al snel was het er druk met mensen uit het stadje. We lieten ons het ontbijt goed smaken al vonden we het wel jammer dat we zo laat op pad konden.

We hebben ons vandaag weer vergaapt aan de prachtige omgeving en bespaarden ons 15 kilometer door een onverhard pad te nemen wat in het boekje afgeraden wordt als je niet fit bent. Het is een steil pad met soms diepe bandensporen, af en toe gevuld met water en soms omgetoverd tot modderpoel.
We zijn fit, want na 5 kilometer stonden we weer op de verharde weg. Al twijfelde ik wel eveodn toen ik Bert met fiets en al onderuit zag gaan.
Bij Antequera, een druk stadje met veel winkels, maakten we een uitstapje en lunchten op een pleintje met allerlei lekkere dingen uit de supermarkt.
Vanuit Valle de Abdajalis sneden we weer een stuk af, weer een stuk wat af geraden werd door het boekje. We begrijpen het. Vanaf El Chorro is het erg steil om op de prachtige bergweg te komen, maar wij fietsten ernaar toe en hadden het minder zwaar.
We fietsten na de diepe kloof bij El Chorro nog 5 kilometer bergopwaarts en vonden een plaatsje op de camping Parque Ardales, in het bos.

dagafstand: 68 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s