Zuheros

19 april
We vertrokken erg vroeg om de warmte voor te zijn, maar het werd niet zo warm meer. Het was zelfs zwaarbewolkt.
De winkels waren zelfs nog niet eens open, maar we waagden het erop om zonder brood verder te gaan. We hebben als noodrantsoen nog Gazpacho, olijven en tonijn, een mooie combinatie.

In Castro del Rio deden we boodschappen in een winkeltje waar Pepe de scepter zwaaide. Of beter gezegd; waar Pepe groenteboer, slager, bakker en winkelbediende was. Om daf kassa te bedienen ging hij de uitgang uit en ingang in en toen de oven een alarm van de oven ging ten teken dat het brood klaar was, deed een klant het deurtje open, omdat ze er toevallig voor stond. Van zo’n winkel word je vrolijk!

We hebben nu weer serieuze bergen, met serieuze beklimmingen. Eindeloze rijen olijfbomen op uitgestrekte percelen. De weg was slecht.
Om zeker te zijn van een overnachting, i.v.m. de paasdrukte, hebben we in Doña Mencia bij twee hotels geïnformeerd of ze nog plaats hadden en in het tweede was de receptioniste zo aardig om voor ons wat rond te bellen. We konden terecht in Hacienda Minerva voor een ongelofelijk hoge prijs. Nu we er zijn bleek het om de bruidsuite te gaan. We hebben een bubbeltjesbad en een prachtig uitzicht.
We hopen dat de fietsers die we op de camping troffen ook iets hebben kunnen vinden. Het is overal erg druk en een camping is er niet.

dagafstand: 70 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s