Cazorla

21 april
We vertrokken weer in de regen en zagen weinig van de bergen omdat ze omhuld waren door grote donkere wolken. Het waren hoge steile rotsen, dat zagen we wel en ze leken te steil om bij omhoog te fietsen. We hadden dan ook geen noemenswaardige beklimmingen en waren binnen twee uur in Jodar, waar we onze doorweekte regenkleding over de rtoelen legden en onze waterdichte sokken buiten leeggooiden.
Gelukkig was het droog toen we na twee koffie en pan compleet (geroosterd brood met olijfolie en gepureerde gepelde tomaten) weer op weg gingen.
We reden Jodar via een verkeerde weg uit, maar bij navraag bij een olijfoliegroothandel werd ons verteld dat we goed zaten en dus reden we door, over een mooie weg. Weer zonder al te ingewikkelde beklimmingen.

We staan op de camping even buiten Cazorla waar het volgens het boekje van Benjaminse goed verblijven is, met Nederlandse eigenaar. Het ziet er ook goed uit. We hebben thee gedronken bij Nederlandse campingasten in hun caravan en we konden er onze sokken drogen bij het kacheltje.
Er is ook WIFI, maar mijn Smartphone is te oud voor sommige verbindingen en iets anders heb ik niet mee. Morgen misschien beter.

dagafstand: 77 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s